De uitlaatservice en uitlaatservice XL van KynOké zijn een fijne oplossing wanneer u door werk of andere omstandigheden niet in staat bent uw hond zelf uit te laten. Zowel de dagopvang als de uitlaatservice zijn een fijne mogelijkheid om uw hond tijd door te laten brengen met soortgenoten op een veilig, omheind veld.

 

 

Wat houdt de uitlaatservice in het kort in?

Uw hond wordt met een professionele bus van huis gehaald, brengt circa een uur tussen soortgenoten door op het omheinde uitlaatveld.Tijdens het verblijf op het veld is er continu toezicht. Vervolgens wordt uw hond weer tevreden naar huis gebracht. Tijdens het uitlaten worden er met regelmaat filmpjes en foto's van de honden gemaakt zodat u vanachter uw laptop, tablet of smartphone mee kunt genieten van de activiteit op het veld en natuurlijk uw eigen hond. Deze foto's en filmpjes worden op de facebookpagina van KynOké geplaatst.

 

Wat houdt de uitlaatservice XL in het kort in?

In principe komt de uitlaatservice XL overeen met de uitlaatservice, alleen verblijft uw hond langer op het veld. Uw hond wordt met een professionele bus uiterlijk om 09:30 uur van huis gehaald en na 14:30 uur weer teruggebracht. Uw hond verblijft dan op het omheinde veld samen met soortgenoten. Rond het middaguur wordt een rustmoment aangeboden in het huisje voor de honden die hier behoefte aan hebben. Voor pups en jonge honden hebben we verplichte rustmomenten gedurende de dag.

 

 

Het uitlaatveld bevindt zich in het bos, aan de rand van het dorp Rolde.

 

Tarieven:

We werken met een strippenkaartsysteem, de losse uitlaatbeurten kunt u eventueel per stuk afnemen.

Adres uitlaatveld in Rolde:   Nijlanderstraat te Rolde, naast het plaatsnaambord van Rolde.

 

 

 

Uitlaten werkdagen in groepsverband op het uitlaatveld;

 

5 strippenkaart                                €77,50

10 strippenkaart                              €145,00

 

 

Uitlaatservice XL in groepsverband op het veld:

Per dag                                         €20,00


Let op:

Afzeggen uitlaatservice en uitlaatservice XL uiterlijk voor 18:00 uur de dag ervoor. Anders ben ik helaas genoodzaakt de kosten toch in rekening te brengen.